Proefles: Opleiding Protocol ERWD

Protocol ERWD, DyscalculieEen belangrijk onderdeel van de opleiding Protocol Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie is leren om diagnosticerend te onderwijzen. Hierbij is het tevens belangrijk welk materiaal er in de rekenles wordt gebruikt. Om een indicatie te geven van wat u tijdens de opleiding kunt verwachten over de zin en onzin van materiaal in de rekenles, hebben wij een proefles gemaakt.

De proefles is een oefening ter voorbereiding op de opleiding Protocol ERWD. Zo kunt u een inventarisatie doen van welke rekenmaterialen er op uw school worden gebruikt wat zeer relevante kennis is voor het volgen van deze opleiding.

Download de gratis proefles!

Meer weten over de opleiding Protocol Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie?

Tijdens deze opleiding leert u diagnosticerend onderwijzen m.b.v. drie modellen uit het Protocol ERWD om zo tijdig rekenproblemen te kunnen herkennen en voorkomen. Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Het doel van de opleiding Protocol ERWD is:

  • Rekenproblemen voorkomen (tijdig herkennen en aanpakken)
  • Grip krijgen op leerlijnen
  • Goed (heel precies) leren afstemmen
Bekijk het programma van deze opleiding

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

De drie pijlers van studentenwelzijn

“We zien de laatste 15 jaar dat het met veel studenten niet zo goed gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *