Leren van elkaar op het terrein van evenementenveiligheid

Jaarlijks vinden er in Nederland duizenden grote en kleine evenementen plaats waarbij de veiligheid van de bezoekers moet worden gewaarborgd.

Op 7 december 2016 vindt het congres Veiligheid bij Evenementen plaats op The Hague Security Delta Campus, waar ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen over evenementenveiligheid.

Het congres wordt in goede banen geleid door Klaas Wilting (dagvoorzitter van het congres Veiligheid bij Evenementen en voormalig hoofd voorlichting en woordvoerder van de korpsleiding van de politie) en Marit Elders (hoofddocent van de opleiding coördinator evenementenveiligheid en de cursus Crowdmanagement in de praktijk).

Interview Klaas Wilting en Marit Elders

Bekijk het video-interview met Klaas Wilting en Marit Elders over evenementenveiligheid.

vkveiligheidbijevenementenCongres Veiligheid bij Evenementen

Hoe zorgt u ervoor dat een tragisch incident op uw evenement uitblijft? Bezoek op 7 december 2016 het congres Veiligheid bij Evenementen en word in één dag op de hoogte gebracht van alle actualiteiten en allerlaatste ontwikkelingen!
Bekijk het congresprogramma

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Campagne ‘Wat kan mij helpen’ gaat tweede jaar in

Een jaar geleden is de meerjarencampagne ‘Wat kan mij helpen’ van start gegaan. Met deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *