Home » Veiligheid » Openbare orde en veiligheid » Sneakpreview congres Veiligheid bij Evenementen

Sneakpreview congres Veiligheid bij Evenementen

Op 28 en 29 november 2017 vindt de vierde editie van het congres Veiligheid bij Evenementen plaats in de Vasim Fabriek te Nijmegen waar experts en ervaringsdeskundigen samenkomen om kennis en ervaringen te delen over evenementenveiligheid.

Bekijk hier het interview met Marit Elders, dagvoorzitter van het congres Veiligheid bij Evenementen, hoofddocent van de opleiding coördinator evenementenveiligheid en de cursus Crowdmanagement in de praktijk. Marit geeft u een voorproefje van wat u op beide dagen (congres + excursie) kunt verwachten!

 

Op het congres  komen verschillende buitenlandse experts aan het woord over evenementenveiligheid. Een van hen is Andy Hollinson, directeur van The Square Metre LTD, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en eigenaar van The Level 5 Qualification. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in de veiligheidsbranche en was betrokken bij diverse grote evenementen in binnen- en buitenland. Bekijk hier het interview met Andy Hollinson.

Over sbo

sbo
Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Wat doen we met 100 miljoen?

Als de overheid honderd miljoen extra uittrekt, dan moet er wel wat aan de hand …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *