LinkedIn groep The Dutch Safety & Security Network “Partner in Crime HowAboutYou”

Om de week wordt er een member van de LinkedIn groep “The Dutch Safety & Security Network” uitgelicht als “Partner in Crime”. Graag stellen wij u voor aan andere leden van de LinkedIn groep, zodat men elkaar gemakkelijker vindt en aan elkaar verbindt.

Deze week introduceren we John Rozema van HowAboutYou als “Partner in Crime”:

Organisatie introductie

HowAboutYou is marktleider op gebied van webcare, monitoring en issue- en reputatiemanagement in het publieke domein. Wij ondersteunen +300 overheden (waaronder 19 veiligheidsregio’s, +200 gemeenten, waterschappen) op gebied van klantcontact, veiligheid, gezondheid en ‘gevoelige’ issues.

Wat maakt uw organisatie bijzonder?

We ondersteunen overheden om met betaalbare innovaties (online media monitor, online chat, bots, issueopleidingen) de contacten met inwoners/burgers te versterken. Buiten naar binnen halen en binnen naar buiten brengen.

Waarom bent u lid van The Dutch Safety & Security Network?

Ongeneeslijk nieuwsgierig en ook slachtoffer van de mutatie “vakidioot”. Ik wil graag leren en ervaringen delen in netwerken. Dat gezegd hebbende …. ik doe op dit moment te weinig hierin in deze LI-groep. De intentie is oprecht, maar de prio’s brengen me steeds op een ander spoor.

Waar kunnen leden van The Dutch Safety & Security Network u voor benaderen?

Vraagstukken over issuemanagement, reputatiemanagement, online media monitoring en crisiscommunicatie.

Waar bent u als organisatie naar op zoek?

Internationale contacten + onderzoekers/onderwijs. Hoe pakt men crisismanagement aan in het buitenland en wat kunnen wij daarvan leren? Idem voor onderzoekers: in al die onderzoeken zitten patronen die relevant zijn voor onze huidige methodes en aanpakken. Daar willen wij graag van leren. Als er start-ups zijn met goedce ideeën, dan komen we graag in contact.

Op welk event zou u graag andere members willen ontmoeten en waarom?

Op welk event dan ook. De spontane ontmoetingen zijn het leukst.

Stel, u zou de wereld op welke manier dan ook kunnen verbeteren. Waar zou u dan beginnen?

Klimaat en verdraagzaamheid! Ongelofelijk dat er nog steeds onderschatting bestaat van het ‘klimaatprobleem’ en nog onbegrijpelijker vind ik het toenemende wij-zij denken en de sluipende polarisatie. It’s fine to disagree; it’s ok to differ or be different.

Groet John Rozema

Manager verkoop en senior consultant HowAboutYou

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Gemeente Utrecht speelt grote rol bij de aanpak van criminaliteit in de stad en de regio

Op 18 september opent burgemeester Sharon Dijksma als official host de 9e editie van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *