Werktijdplanner voor de Zorgcoördinator

Herkent u dit? U bent van plan om de leerling-bespreking van leerjaar 1 goed voor te bereiden, maar net wanneer u het digitale lvs bij de juiste klas heeft opgestart komt een mentor van een tweede klas binnen met een vraag over één van zijn leerlingen. Wanneer u deze vraag heeft afgehandeld en u wilt verder gaan met uw werk, staat de moeder van een leerling voor uw deur, de telefoon gaat en de teamleider wilt u spreken over één van de klassen.

Wanneer de dag voorbij is heeft u de leerling-bespreking eigenlijk niet voldoende kunnen voorbereiden…

Werktijdplanner

Als Zorgcoördinator krijgt u veel op uw bord en wordt u vaak gestoord tijdens uw werk. Met behulp van onderstaand overzicht kunt u een dag lang uw activiteiten bijhouden.

NB. De P-tijd is geplande tijd, bijvoorbeeld een vergadering of een gepland gesprek. De A-tijd is ad-hoc tijd, dus alles wat tussendoor komt.

Met behulp van deze simpele planning krijgt u inzicht in uw P-tijd en A-tijd. Inzicht in uw eigen functioneren helpt u als zorgcoördinator het werk goed te doen. Download het Excel bestand hier, om meteen aan de slag te kunnen.

Meer weten?
Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de verkorte opleiding Zorgcoördinator. Tijdens deze opleiding analyseren we de resultaten en ontwikkelt u een plan van aanpak om meer grip te houden op uw werkdag. Bekijk het opleidingsprogramma

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Waarom is leiderschap in het onderwijs nodig?

“Als je met docenten werkt, weet je dat zij goed opgeleid zijn én weten hoe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *