elearning

Hoogwaardige e-Learning voor hogere kwaliteit in de zorg

De zorgsector staat voor een aantal complexe uitdagingen. Zij moeten kosten onder controle houden, maar wel hoogwaardige zorg blijven verlenen. De eisen aan kwaliteit en veiligheid worden steeds strenger. Jaarlijks kent de zorg tussen de 1.500 en 5.000 sterfgevallen door medische fouten.  Adequate scholing van zorgprofessionals is dan ook noodzakelijk. Dit voorkomt medische fouten en leidt tot betere en veiligere zorg.

Aantoonbaar gekwalificeerd

Personeel in de zorg moet aantoonbaar gekwalificeerd zijn om risico’s en fouten te beperken. Ze moeten continu blijven leren om ontwikkelingen in medische technologie en wet-en regelgeving bij te houden. E-Learning biedt volop kansen om de uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd te kunnen bieden.

E-Learning staat niet op zichzelf

E-learning maakt integraal deel uit van de strategie van de organisatie op het gebied van kennis en kwaliteit. Het benaderen van e-Learning vanuit het bredere perspectief van het leerhuis helpt om te zorgen voor een goede inbedding en duurzame implementatie van e-Learning. Zorg dan ook altijd dat het leerbeleid aansluit op de organisatiedoelen en stel samen een eenduidige visie op leren vast. Pas dan komt e-Learning optimaal tot zijn recht.

Toenemende vraag naar e-Learning binnen de Zorg

De toenemende vraag naar e-learning modules voor de zorg heeft er toe geleid dat Atrivision haar eigen Atricare Webshop heeft geopend. Met AtriCare bieden wij een complete set van oplossingen, waarmee kwalificaties van medewerkers vastgelegd en gewaarborgd worden.

Binnen de webshop worden e-Learning modules voor verplegend personeel en zorg-medewerkers aangeboden. Op deze manier bieden we eenvoudig toegang tot hoogwaardige e-Learning voor medewerkers in instellingen en zelfstandige zorgprofessionals. De kant en klare e-learning modules zijn geschikt voor de bijscholing van:

  • BIG geregistreerden
  • Medewerkers die geschoold willen worden in verpleegtechnische handelingen voor een diploma Verzorgende IG of verpleegkunde.
  • Mensen die specifieke kennis over Zorg willen opdoen.
Gratis e-Book
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-learning binnen de zorg? Vraag dan het gratis e-book ‘Gegarandeerd gekwalificeerd –  10 tips voor aantoonbaar betere zorg door e-learning’ aan. Mail naar info@atrivision.com en u krijgt het e-book zo snel mogelijk toegestuurd.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

‘Opleiding ‘Jurist in de zorg’ is grondig én breed’

Binnenkort start weer de verkorte opleiding tot jurist in de zorg. Hoofddocent Joris Rijken beschrijft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *