Webinar iSTAR-methode: online colleges binnen Tilburg University

Iedere manager, docent of ondersteuner wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd: online colleges. Hoe maak ik mijn online colleges zo dat mijn publiek geboeid blijft en motiveert verder te leren?

Op 10 oktober 2013 heeft Bob van den Brand – Associate professor Tilburg University en TIAS NIMBAS – in een stappenplan laten zien hoe hij zijn ruim 2.000 Bachelor, Master en Executive studenten ook na 300 online colleges weet te boeien en de slagingspercentages weet te verhogen.

Dit stappenplan is via iSTAR learning vormgegeven en loopt langs alle facetten van het maken en inzetten van online colleges. De iSTAR methode wordt met succes toegepast in economievoorjou.nl: een online tool voor van middelbare school examens.

In de VS en Europa won van den Brand ruim 10 prijzen met zijn online colleges en iSTAR learning. Zoals de Nationale elearning Award, Jim Bulloch Award (American Accounting Association) en AV Technology Award.

Webinar online colleges

Bekijk hier het webinar dat op 10 oktober 2013 is gehouden (of open het webinar van Bob van den Brand in een nieuw venster):

 Meer weten over de praktijk bij Tilburg University?

Tijdens het Nationaal Hoger Onderwijs Congres op 27 november 2013 zal Bob van den Brand in ronde 3 (14.55 uur) meer vertellen over o.a. Blended Learning.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

De drie domeinen van de intern begeleider als kwaliteitscoördinator

De beroepsstandaard, en daarmee het functieprofiel, van de intern begeleider is herschreven. Hier zijn verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *