Rijker Verantwoorden over de aanpak van ondermijning op Rotterdam-Zuid

Twee jaar liepen ze mee met team Hartcore, dat verantwoordelijk is voor de coördinatie van de aanpak van ondermijning op Rotterdam-Zuid. Ze onderzochten hoe dit team bezig is met rijker verantwoorden: als een manier om mensen te mobiliseren, het leerproces aan te jagen en te tonen wat er in de praktijk gebeurt.

Joost Vos, partner RONT Management Consultants, Jan Nap, Lector Waardevolle Praktijkontwikkeling Politieacademie en Christiaan Los, Operationeel Specialist bij de Nationale Politie ontwikkelden praktische instrumenten voor rijker verantwoorden. In dit rapport lees je het verslag van hun ontwikkelproces.

Meer weten?

Over Liz de Bie

Nederland veilig maken doe je samen. Voor het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid organiseer ik congressen, cursussen, opleidingen en incompany trainingen voor en met veiligheidsprofessionals werkzaam bij de overheid en het bedrijfsleven met als doel om kennis en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Ik organiseer events over trends en actuele ontwikkelingen op het terrein van veiligheid. Meer informatie over het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid en het opleidingsaanbod is te vinden op www.sbo.nl/veiligheid

Bekijk ook

🎧 Podcast: Van de straat naar online – #politie_frans op TikTok

Beluister de podcast met Frans Luijten, social media regisseur bij de politie. Hij deelt hierin zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *