Meer informatie voor de functionaris gegevensbescherming

SBO organiseert de opleiding functionaris gegevensbescherming voor mensen die het privacybeleid van een organisatie willen beoordelen, vorm willen geven aan de gegevensbescherming binnen een bedrijf en hierover willen adviseren. Deze opleiding binnen het juridische vakgebied wordt gegeven door Sergej Katus. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met de functie binnen uiteenlopende organisaties en is hierdoor dé aangewezen persoon om deze opleiding te geven! Bekijk de volgende video voor nog meer tips over de functie als functionaris gegevensbescherming en om de meerwaarde van de opleiding te ontdekken!


Schrijf je in voor de opleiding

Wil jij meer weten over de verantwoordelijkheden als functionaris gegevensbescherming en wil je leren om deze rol krachtig en succesvol neer te zetten? Schrijf je dan in voor de opleiding functionaris gegevensbescherming bij SBO.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Zes tips voor meer succes voor de beleidsontwikkelaar

Je krijgt als beleidsontwikkelaar binnen jouw organisatie vast wel eens een complex vraagstuk waaruit niet …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.