Tips & Tricks voor de Functionaris Gegevensbescherming

De AVG (wet sinds 2018) verplicht publieke organisaties om een FG aan te stellen en voor andere organisaties wordt dit sterk aanbevolen. 

De FG / DPO staat voor vele uitdagingen

Hoe geef je goed vorm aan jouw functie? Hoe sluit je als FG aan bij de bedrijfsvoering en de strategie van jouw organisatie? Hoe pas je de AVG daar aan toe en hoe kun je deze bewaken? Hoe hou je de vinger aan de pols als FG en help je de organisatie de juiste keuzes te maken zodat je de AVG naar behoren naleeft? Vele belangrijke vragen om jouw functie tot een succes te maken en houden.

Geef handen en voeten aan jouw functie

Met de opleiding Functionaris Gegevensbescherming leer je uit eerste hand hoe je aan de functie handen en voeten geeft en wat jouw valkuilen zijn. FG Sergej Katus met grote AVG-expertise is docent van deze opleiding en geeft je graag een inkijkje in deze opleiding boordevol tips & tricks om jouw rol nog sterker te maken.


Maak jouw functie als FG een succes voor de organisatie

De verkorte opleiding Functionaris Gegevensbescherming van SBO in samenwerking met Privacy Management Partners, wordt verzorgd door een ervaren FG. Je leert uit de eerste hand hoe je aan de functie handen en voeten geeft en wat jouw valkuilen zijn. De opleiding is praktisch ingestoken en is nuttig voor FG’s/DPO’s in zowel de publieke als private sector.

Bezoek de website

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Beleidsadvisering start met vragen stellen; wie is je opdrachtgever?

Vaak hebben we de neiging om meteen aan de slag te gaan als we benaderd …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *