Congresverslag Radicalisering & Terrorisme – Oktober 2019 – HSD Den Haag

Op 5 oktober 2019 vond in Den Haag de 5e editie van het congres Radicalisering & Terrorisme plaats.

Terrorisme en radicalisering vallen wellicht wel onder een van de meest besproken nieuwsactualiteiten van de afgelopen jaren. Dit is niet geheel zonder reden, want het is immers een fenomeen met behoorlijke maatschappelijke impact. Centraal tijdens het congres stond het voorkomen van misstanden die veroorzaakt worden door radicaliserende groeperingen. Uniek was dat meerdere ervaringsdeskundigen vanuit hun verleden inzicht konden bieden.

Wij hebben een terugblik gemaakt waarbij we de opgedane kennis en ervaringen voor je nog eens op een rij hebben gezet, zodat je deze kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Download het congresverslag

Ook interessant om te volgen:

Cursus Crisismanagement in de praktijk: 3 dagen – start 3 december
Weet jij wat je moet doen met een (dreigende) crisis? Je krijgt voldoende handvatten voor het inrichten van een effectieve crisisorganisatie.

Cursus Crisiscommunicatie: 3 dagen – start 12 maart
Wat is jouw rol naar de media en het publiek als de organisatie zich moet verantwoorden richting de buitenwereld? Voorkom dat een incident een crisis wordt.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

🎧 Podcast: hoe voer je een goed ongevallenonderzoek uit?

Beluister de podcast van Gert-Jan Kamps, safety & incident investigator. Gert-Jan deelt in deze podcast zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *