De wereld van security is constant in beweging

Richard Franken, directeur van Franken Security Solutions, is een van de praktijkgerichte docenten van de opleiding Security Manager. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring in de volle breedte van het domein security en bezit hierdoor erg veel kennis en ervaring, zowel organisatorisch als technisch en menselijk. De kennis en inzichten die Richard bezit, deelt hij graag met andere mensen en vakgenoten tijdens de opleiding Security Manager. Schrijf je direct in voor deze opleiding en leer van deze expert uit het vakgebied!          

Security en compliance management binnen jouw organisatie

Geen dag en geen opdracht is hetzelfde in het securitydomein. Deze wereld is constant in verandering, er komen namelijk steeds nieuwe dreigingen bij waartegen effectieve maatregelen moeten komen. Een voorbeeld hiervan is het feit dat compliance management steeds belangrijker is in het securitydomein. Compliance management is het constant monitoren van activiteiten binnen jouw organisatie en bepalen of dit in lijn is met wetgeving en geldende veiligheidsmaatregelen. Richard Franken vertelt je tijdens de opleiding welke risico’s en kansen dit met zich meebrengt voor jouw organisatie en hoe jij een goede informatiepositie realiseert. Jij creëert hierdoor een veiligheidsnetwerk waarin iedereen samenwerkt om een veilige organisatie te garanderen.

Leer meer over risicomanagement

Richard Franken vertelt tijdens de opleiding Security Manager echter niet enkel over compliance management. Hij geeft ook actuele informatie over het onderwerp risicomanagement op basis van zijn ruimte praktijkervaring. Je leert tijdens dit deel van de opleiding om dreiging te herkennen en een effectieve interventiestrategie op te stellen. Richard gebruikt hierbij veel praktijkvoorbeelden en gaat de interactie aan met deelnemers. Je kan dus ook jouw eigen praktijksituatie inbrengen en zo handvatten opdoen die direct toepasbaar zijn in jouw werkveld. De veelzijdigheid van verschillende situaties in het securitydomein is juist wat Richard zo waardeert aan dit vak!

Ontvang bruikbare informatie van een expert

Ben jij benieuwd naar de expertise van Richard Franken en wil je meer weten over risicomanagement en compliance management? Schrijf je dan in voor de opleiding Security Manager van SBO! Richard, en andere deskundige docenten, brengen jou graag bruikbare informatie bij over security. Niet voor niets adviseren zij jou om tijd in jezelf en in veiligheid te investeren, veiligheid is namelijk belangrijker dan ooit!

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Rechter krijgt ruimere mogelijkheid voor videoconferentie bij verdachten van zware criminaliteit

Op korte termijn kan het vervoer van gedetineerden met ernstige veiligheidsrisico’s worden teruggedrongen. Door een …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.