eBook Brandveiligheid – de meest gelezen blogs op een rij

Jaarlijks vinden er in Nederland ruim 40.000 branden plaats. Niet zelden vallen er dodelijke slachtoffers. Daarnaast lopen de totale kosten op tot bijna 1 miljard euro per jaar. Daarom hanteren de landelijke en de gemeentelijke overheid strenge voorschriften voor het ontwerp, de inrichting en de bouw van een bedrijfspand en leggen zij tegelijkertijd de verantwoordelijkheid bij de eigenaar/ de gebruiker.

Verklein de kans op brand en voorkom schadeclaims

Met de juiste brandveiligheidsmaatregelen voldoe je aan de wet- en regelgeving, verklein je de kans op brandgevaarlijke situaties en voorkom je aansprakelijkheidsclaims. Actuele kennis over brandveiligheid is hierbij wel van cruciaal belang.

In dit eBook lees je de 8 meest gelezen blogs over brandveiligheid van dit moment.

Veel leesplezier!

Download het eBook

Meer weten?

Tijdens de opleiding Brandveiligheid van Gebouwen leer je de juiste maatregelen te treffen, te voldoen aan de wet- en regelgeving, de kans op brandgevaarlijke situaties te verkleinen en mogelijke aansprakelijkheidsclaims te voorkomen.
Meer informatie >>

Tijdens de opleiding Veiligheid van Gebouwen leer je op het gebied van brandveiligheid op de juiste manier te handelen zonder zelf expert te zijn. Daarnaast komen andere gebouwgebonden risico’s aan bod zoals; asbest, constructierisico’s en legionella. U leert op een praktische wijze om de veiligheid van uw gebouw in kaart te brengen en de risico’s te beheersen.
Meer informatie >>

 

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Nieuwe regeling voor vergoeding kosten drugsafvaldumping

Particulieren met schade op hun terrein door illegaal gedumpt drugsafval krijgen dankzij een nieuwe regeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *