Incompany training: de voordelen

incompany trainingDe maatschappij verandert erg snel. Dit heeft grote invloed op uw organisatie, uw rol daarin en die van uw collega’s.

Bestaat binnen uw afdeling grote behoefte aan kennis en ontwikkeling? Logisch, deze behoefte komt voort uit veranderende wetgeving, (veranderende) organisatiedoelen en het optimaliseren van processen. En natuurlijk de eigen wens tot ontwikkeling.

Met een incompany training zorgt u dat u samen met uw collega’s aansluiting behoudt bij de ontwikkelingen in de maatschappij en uw organisatie.

Voordelen incompany training

  • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie (herkenbaarheid)
  • Ga met elkaar in gesprek (ook over lastige situaties)
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
  • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
  • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Planning van de cursus wanneer het u uitkomt
  • Mogelijk: individuele coaching on the job om doelen te complementeren

Populaire incompany trainingen in het veiligheidsdomein:

Al meerdere gemeenten, veiligheidsregio’s, veiligheidshuizen, regionale informatie en expertise centra en andere overheden hebben vanwege deze voordelen gekozen voor een incompany training. De onderstaande cursussen en opleidingen zijn al vaak op maat ontwikkeld en georganiseerd:

Maar ook Big Data in het Veiligheidsdomein, Social Media in het Veiligheidsdomein en Radicalisering en Terrorisme zijn veelgevraagd.

Wilt u meer weten?

Wij denken graag vrijblijvend met u en uw collega’s mee, zodat leerdoelen en kennisbehoeften gerealiseerd worden. Elke cursus en opleiding van het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is incompany met meerdere collega’s te volgen. Kijk hier voor het totaalaanbod op het vakgebied veiligheid of neem contact op met Incompany adviseur Guusje Verhoeven: 040 – 2 972 729

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

‘Ondermijningswet’: inhoud en stand van zaken

Onder de naam ‘Ondermijningswet’ werkt de regering diverse plannen uit op het gebied van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *