Leren van gevaarlijke situaties en fatale incidenten op evenementen

Jaarlijks vinden er in Nederland duizenden grote en kleine evenementen plaats. Niet zelden doen zich gevaarlijke situaties voor op evenementen, soms met fatale incidenten tot gevolg.

Op 7 december 2016 vindt het congres Veiligheid bij Evenementen plaats op The Hague Security Delta Campus, waar ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen over evenementenveiligheid.

Op het congres hoort u van Gary Gardner (director safety & security applications van INCONTROL Crowd Simulation Solutions en voormalig unit chief bij de FBI en directeur security bij NASCAR) wat u kunt leren van ongevallen en ongewenste gebeurtenissen die zich elders voordeden. En nog belangrijker: hoe u met deze lessen uit de praktijk gevaarlijke situaties en fatale incidenten op uw evenement kunt voorkomen.

Interview Gary Gardner

Bekijk het video interview met Gary Gardner over evenementenveiligheid.

 

Meer weten?

Op het Congres Veiligheid bij Evenementen hoort u wat de mogelijke veiligheidsrisico’s zijn voor uw evenement.
Op de Opleiding Coördinator evenementenveiligheid leert u hoe u de veiligheid op een evenement in uw regio kunt waarborgen.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Campagne ‘Wat kan mij helpen’ gaat tweede jaar in

Een jaar geleden is de meerjarencampagne ‘Wat kan mij helpen’ van start gegaan. Met deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *