Positionering en inrichting van Openbare Orde en Veiligheid

Met de komst van de Nationale Politie komt de regie op het lokaal veiligheidsbeleid meer en meer bij gemeenten te liggen. Een goede positionering van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid binnen de gemeente is van toenemend belang.

Hoe versterkt  u de regierol van de afdeling Openbare Orde en veiligheid binnen uw gemeente? Hoe werkt u integraal samen met andere afdelingen binnen uw gemeente? En hoe richt u uw afdeling Openbare Orde en Veiligheid daarvoor in?

Jasper van Gaalen, veiligheidsadviseur bij BMC en docent op de opleiding beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid,  ontwikkelde in opdracht van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid voor u een digitaal hulpmiddel voor de positionering en inrichting van uw afdeling Openbare Orde en Veiligheid.

 

Meer weten?

Op de opleiding beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid leert u hoe u komt tot een lokaal integraal veiligheidsbeleid voor uw gemeente.

Op het congres Nationale Politie hoort u wat de komst van de Nationale Politie betekent voor u en uw gemeente.

Over Frank van Summeren

Congres- en opleidingsmanager veiligheid bij het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.

Bekijk ook

Versterkte aanpak dreigingen van andere landen

Minister Yeşilgöz-Zegerius (Justitie en Veiligheid) heeft vandaag namens acht bewindspersonen een versterkte aanpak van statelijke …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.