Terugblik congres Crisisbeheersing & Rampenbestrijding

Nederland werd de afgelopen jaren opgeschrikt door een reeks tragische incidenten, zoals het schietdrama in Alphen aan den Rijn, de brand in Moerdijk, de Facebookrellen in Haren en het Monstertruckincident in Haaksbergen. Een crisis of ramp komt niet alleen voor in grote gemeenten met veel risicovolle industrie en grootstedelijke problematiek, maar kan zich ook voordoen in een kleine of middelgrote gemeente.

Op 16 mei 2017 vond in de Evenementenhal Gorinchem het congres Crisisbeheersing & Rampenbestrijding plaats waar ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samenkwamen om kennis en ervaringen uit te wisselen over het waar mogelijk voorkomen dan wel bestrijden van crises en rampen. In deze terugblik op het congres worden de opgedane kennis en ervaringen voor jou nog eens op een rij gezet, zodat je deze kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Download hier het verslag van het congres Crisisbeheersing & Rampenbestrijding.

Cursus Crisismanagement in de praktijk

3-daagse cursus | start 5 december | BCN Utrecht

Zorg dat u goed voorbereid bent op een mogelijke crisis waarmee u te maken kunt of zult krijgen en meld u nu aan voor de cursus Crisismanagement in de praktijk!

Tijdens deze cursus verdiept u zich o.a. in:

  • Crisismanagement
  • Corporate en crisiscommunicatie
  • Organisatie van crisismanagement

Inclusief: Excursie crisismanagement in de praktijk

Meer informatie

Over Frank van Summeren

Congres- en opleidingsmanager veiligheid bij het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.

Bekijk ook

Antwoorden op Kamervragen over berichten ‘Recordaantal meldingen van personen met verward gedrag in 2023’ en ‘Duizenden kwetsbaren wachten op plek beschermd wonen’

Minister Helder (VWS) geeft antwoord op vragen over de berichten ‘Recordaantal meldingen van personen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *