Terugblik congres Veiligheid bij Evenementen

veiligheidbijevenementenverslagOp 7 december 2016 vond op The Hague Security Delta Campus in Den Haag het congres Veiligheid bij Evenementen plaats waar ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samenkwamen om kennis en ervaringen uit te wisselen over evenementenveiligheid.

Een belangrijke les van het congres was dat overheid, bedrijfsleven en wetenschap elkaar nodig hebben om tot innovatieve oplossingen te komen voor veiligheid op evenementen. The Hague Security Delta Campus, het grootste veiligheidscluster van Europa, speelt hierbij een belangrijke rol door overheden, innovatieve bedrijven en toonaangevende kennisinstellingen samen te brengen om producten, diensten en kennis te ontwikkelen om de veiligheid op evenementen te bevorderen.

Met het congres Veiligheid bij Evenementen boden we een podium aan overheden, bedrijven en kennisinstellingen om deze kennis, producten en diensten met elkaar te delen. In deze terugblik op het congres worden de opgedane kennis en ervaringen voor u nog eens op een rij gezet, zodat u deze kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Lees het congresverslag Veiligheid bij Evenementen

Sfeerimpressie congres Veiligheid bij Evenementen

Benieuwd naar de sfeerimpressie van het congres Veiligheid bij Evenementen?
Bekijk onderstaande video!

Meer kennis opdoen?

Bent u opzoek naar nog meer verdieping op het gebied van Evenementenveiligheid? Dan zijn onderstaande opleiding zeker de moeite waard!

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Vernieuwde Wet Bibob treedt in werking

De wijziging van de Wet Bibob die op 1 augustus 2020 in werking treedt, versterkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *