Home » Veiligheid » Openbare orde en veiligheid » Terugblik Smart City Event 2018

Terugblik Smart City Event 2018

Verstedelijking, klimaatverandering, de vraag om een transparante overheid, veiligheid, duurzaamheid, hygiëne van publieke ruimten… Een aantal maatschappelijke uitdagingen waarop slimme oplossingen worden bedacht. Er zijn weinig steden die nog helemaal geen slimme oplossingen ingezet hebben.

Op 27 juni 2018 organiseerde het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid de achtste editie van het Smart City Event in het Zuiderstrandtheater in Den Haag tijdens de Volvo Ocean Race. Het Smart City Event is al 8 jaar de internationale ontmoetingsplek voor experts uit binnen- en buitenland op het terrein van smart city. Overheden, bedrijven en wetenschap wisselen op het event kennis en ervaringen uit over innovatieve technologische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken in steden. De afgelopen editie van het event waren er honderden deelnemers afkomstig uit ruim vijftig verschillende landen aanwezig.
In deze terugblik op het Smart City Event 2018 worden de opgedane kennis en ervaringen voor u nog eens op een rij gezet, zodat u deze kunt toepassen in uw dagelijks praktijk.

Bekijk hier de video van het Smart City Event 2018.

Lees hier het (foto)verslag van het Smart City Event 2018

Meer weten?

Over Frank van Summeren

Frank van Summeren
Congres- en opleidingsmanager veiligheid bij het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.

Bekijk ook

Eerste ministeriële conferentie tegen Belgisch-Nederlandse grensoverschrijdende criminaliteit

Vice-eersteminister en Minister van Justitie Koen Geens en Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Pieter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *