The ‘new normal way’ of working binnen de industriële sector

De Covid-19-crisis heeft de wereld in zijn grip. Het heeft een enorme impact op zowel de wereldwijde gezondheid als economische welvaart. Hele landen zijn in (intelligente) lockdown, waardoor industriële productie minder effectief of in sommige gevallen zelfs onmogelijk is. Om een ​​nog diepere economische recessie na de Covid-19 crisis te voorkomen, moeten bedrijven voorbereidingen treffen om hun businesss zo snel mogelijk te hervatten als de lockdown wordt afgebouwd. In dit artikel triggeren we je om, als de lockdown wordt afgebouwd, jouw business weer te hervatten volgens het ‘nieuwe normaal’.

Lees het volledige artikel

Meer weten?

  • Tijdens de opleiding QHSE manager leer je de vertaling te maken op welke wijze je jouw rol het meest effectief inzet. Hierdoor worden wettelijk gestelde eisen en de strategie van jouw organisatie op het gebied van QHSE beleid nageleefd. Je krijgt meer inzicht in QHSE zodat je jouw rol nog effectiever kunt inzetten en het draagvlak vergroot in alle lagen van de organisatie.
  • Tijdens de opleiding Safety Manager leer je veiligheidsrisico’s te signaleren, inventariseren en evalueren. Je leert hoe je voldoet aan arbowetgeving en een veilige en gezonde werkomgeving voor jouw werknemers creëert.
  • Tijdens de opleiding Veiligheid van gebouwen leer je waaraan jouw gebouwen moeten voldoen om de juiste kwaliteit en veiligheid te garanderen voor de gebouwgebruikers.
  • Tijdens de opleiding Brandveiligheid van Gebouwen leer je aan welke wetten, regels en voorschriften jouw bouwwerk moet voldoen op het terrein van brandveiligheid.
  • Tijdens de opleiding Security Manager leer je wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn op het terrein van security management en hoe je mogelijke dreigingen voor jouw organisatie in kaart brengt zodat je jouw organisatie kunt beschermen tegen o.a. terrorisme, ongewenste bezoekers en criminelen.
  • Tijdens de opleiding Adviseur Kwaliteit en Veiligheid in de Zorg leer je hoe jij het kwaliteitssysteem in jouw organisatie kunt borgen zodat de zorgverleners hun werk nog beter kunnen doen. Op weg naar veilige en betere zorg!

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

OM: Geregistreerde discriminatiefeiten in 2023 gestegen

Het Openbaar Ministerie (OM) registreerde in 2023 meer feiten op grond van een verdenking van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *