šŸŽ§ Gepersonaliseerde voeding gaat de toekomst zijn

Een transitie van het voedselsysteem is noodzakelijk om het gezonder en duurzamer te laten worden. Maar wat is er nodig om in 2050 voor iedereen voldoende gezonde voeding beschikbaar te hebben?

Expert Judith van der Horst-Graat, PhD, Innovation Lead Food & Health / Personalised Nutrition position paper lead at Foodvalley deelt in deze podcast haar visie.

Ze geeft antwoord op vragenĀ  als:

  • Waarom gaan we deze doelstelling in 2050 niet halen als we zo doorgaan?
  • Waarom is het moeilijk de gezonde keuze de makkelijke keuze te laten worden voor de consument?
  • Wat is gepersonaliseerde voeding nu eigenlijk en wat komt daar bij kijken?
  • Waarom wordt gepersonaliseerde voeding hĆ©t instrument voor de toekomst?
  • Worden we niet (te) afhankelijk van digitale adviezen? Of welke mogelijkheden biedt het juist?

Meer weten?

Expert Judith van der Horst-Graat, PhD, Innovation Lead Food & Health / Personalised Nutrition position paper lead at Foodvalley levert ook op 1 december tijdens de 4e editie van hetĀ Health, Food & Technology EventĀ een keynote bijdrage over:

Global alignment on personalised nutrition 

  • Position paper on personalised nutrition written by 53 authors-editors from all over the globe.
  • Ecosystem-aligned definition on personalised nutrition
  • Joint ecosystem innovation of complementary partners is needed to offer multifaced, data-driven solutions to consumers. 

Over Piet

Bekijk ook

De voordelen van landelijke gegevensuitwisseling voor zorgprofessional Ʃn patiƫnt

Je dacht wellicht dat het al lang mogelijk was, maar gegevensuitwisseling van patiĆ«ntinformatie in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.