? Gepersonaliseerde voeding gaat de toekomst zijn

Een transitie van het voedselsysteem is noodzakelijk om het gezonder en duurzamer te laten worden. Maar wat is er nodig om in 2050 voor iedereen voldoende gezonde voeding beschikbaar te hebben?

Expert Judith van der Horst-Graat, PhD, Innovation Lead Food & Health / Personalised Nutrition position paper lead at Foodvalley deelt in deze podcast haar visie.

Ze geeft antwoord op vragen  als:

  • Waarom gaan we deze doelstelling in 2050 niet halen als we zo doorgaan?
  • Waarom is het moeilijk de gezonde keuze de makkelijke keuze te laten worden voor de consument?
  • Wat is gepersonaliseerde voeding nu eigenlijk en wat komt daar bij kijken?
  • Waarom wordt gepersonaliseerde voeding hét instrument voor de toekomst?
  • Worden we niet (te) afhankelijk van digitale adviezen? Of welke mogelijkheden biedt het juist?

Meer weten?

Expert Judith van der Horst-Graat, PhD, Innovation Lead Food & Health / Personalised Nutrition position paper lead at Foodvalley levert ook op 1 december tijdens de 4e editie van het Health, Food & Technology Event een keynote bijdrage over:

Global alignment on personalised nutrition 

  • Position paper on personalised nutrition written by 53 authors-editors from all over the globe.
  • Ecosystem-aligned definition on personalised nutrition
  • Joint ecosystem innovation of complementary partners is needed to offer multifaced, data-driven solutions to consumers. 

Over Piet

Bekijk ook

‘Opleiding ‘Jurist in de zorg’ is grondig én breed’

Binnenkort start weer de verkorte opleiding tot jurist in de zorg. Hoofddocent Joris Rijken beschrijft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *