LinkedIn groep The Dutch Safety & Security Network “Partner in Crime”

Deze week starten we met een nieuwe rubriek in ons Dutch Safety & Security Network, namelijk “Partner in Crime”. Om de week wordt er een member van de LinkedIn groep “The Dutch Safety & Security Network” uitgelicht als Partner in Crime. Graag stellen wij u voor aan andere leden van de LinkedIn groep, zodat men elkaar gemakkelijker vindt en aan elkaar verbindt.

Bas de Kroon

Deze eerste editie trap ik zelf af om jullie een beeld te geven hoe dit eruit komt te zien. Vanaf volgende week starten we met het om de week introduceren van een partner in crime!

Organisatie introductie

Met meer dan 200 congressen, opleidingen & trainingen helpt het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid u uw kennis te vergroten, nieuwe relaties te ontmoeten en kennis te delen. SBO is voor en door professionals. Door de juiste mix van toonaangevende marktpartijen, ervaringsdeskundigen en onafhankelijke professionals bieden wij u een platform om uw eigen doelstellingen te realiseren binnen de markten onderwijs, zorg & veiligheid.

Wat maakt uw organisatie bijzonder?

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is een dynamische organisatie die inspeelt op de actualiteit & de vraag van de markt.  SBO weet interessante marktpartijen bij elkaar te brengen die elkaar van dienst kunnen zijn op weg naar een betere, slimmere en succesvollere wereld.

Waarom bent u lid van The Dutch Safety & Security Network?

The Dutch Safety & Security Network is een netwerk van ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven die kennis en ervaringen willen uitwisselen over diverse veiligheidsvraagstukken. Dit is de reden waarom mijn collega Frank van Summeren en ik deze LinkedIn groep hebben opgezet.

Waar kunnen leden van The Dutch Safety & Security Network u voor benaderen?

In de eerste plaats zou ik graag mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar verder kunnen helpen. Daarnaast organiseer ik samen met Frank veiligheid events en opleidingen om kennis te delen & uit te wisselen met de markt. Uiteindelijk is mijn doel om de markt zo goed in kaart te hebben dat ik snel kan achterhalen met welke vraag iemand kampt en bij wie diegene moet zijn voor de volgende stap of misschien zelfs de oplossing.

Waar bent u als organisatie naar op zoek?

Ik ben namens het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid op zoek naar content over verschillende veiligheidsvraagstukken als Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit, Cyber Security, Veiligheid in de Wijk, Veiligheid bij Evenementen, Personen met Verward Gedrag, Radicalisering & Terrorisme en Smart & Safe Cities. Naast content zijn we op zoek naar interessante sprekers/partners die het event en/of opleiding mede mogelijk wilt maken. Uiteindelijk willen we een sterk event en/of opleiding aanbieden voor de deelnemende partij als bezoeker.

Op welk event zou u graag andere members willen ontmoeten en waarom?

Frank en ik zijn bezig om deze LinkedIn groep verder uit te breiden met interessante content en diverse extra’s. Het liefst zou ik iedereen terug zien op onze veiligheid events. Naast onze veiligheid events gaan we ook drie keer per jaar een exclusieve netwerk bijeenkomst organiseren voor leden van de LinkedIn groep. Het gaat om een gelimiteerd aantal bezoekers met een interessant inhoudelijk kort programma.

Daarnaast gaan we in het najaar een nieuw congres organiseren waar diverse thematieken samen komen, namelijk het Safety & Security in Mainports event.

Stel, u zou de wereld op welke manier dan ook kunnen verbeteren. Waar zou u dan beginnen?

Door evenementen te organiseren op het veiligheid terrein brengen wij als organisatie belangrijke organisaties en personen bij elkaar die de maatschappij weer een stuk veiliger kunnen maken. In 2016 hebben Frank en ik namens Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid het Radicalisering & Terrorisme 2016 congres organiseert. Dit was de eerste editie en het gaf mij enorm veel voldoening om te zien dat er allemaal mensen in de zaal zaten met het zelfde belang, namelijk een veiligere samenleving (de foto is gemaakt tijdens de eerste editie van het congres tijdens de borrel – van links naar rechts; Bas de Kroon, Anja van Workum & Frank van Summeren).

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Ondermijnende georganiseerde criminaliteit in tijden van de corona crisis

De hele wereld staat momenteel in het teken van het corona virus. Terwijl de reguliere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *