Managed connectivity voor healthcare oplossingen

In aanloop naar het Mobile Healthcare Congres & iZone interviewden wij Head of M2M van T-Mobile: Robert de Vries. Robert geeft in dit interview uitleg over hoe de samenwerking tussen T-Mobile en andere partijen op het gebied van ehealth ontstaat. T-Mobile is partner van het Mobile Healthcare Congres.

Bekijk het interview

Transcript van het interview

Nou, als T-Mobile Nederland nemen wij eigenlijk op dit moment de positie in dat wij proberen partijen met elkaar te verbinden die oplossingen hebben op het gebied van de medische industrie. T-Mobile zelf verzorgt daarin de connectiviteit, door middel van haar netwerk, op 3G, 4G of 2G. En wij managen dat op een platform, waardoor zeg maar de eindpartij met de oplossing voor de healthcare hun producten kunnen managen en provisionen.

Mobiel platform

Voor ons is dit niet de core business, maar wij faciliteren graag met onze klanten die de oplossingen zelf hebben om die samen in de markt te zetten. Wij leveren daarvoor de connectiviteit. Managed connectivity over heel Europa. Dat is voor T-Mobile zeg maar wel de core activiteit, maar wij proberen samen, met de klant de partner, die producten in de Europese markt te zetten. Daarnaast zijn wij onderdeel van Deutsche Telekom, en die is wel gespecialiseerd helemaal op productniveau op e-health. Dat is e-health DTI-Health Solutions en die kunnen eigenlijk bijna turnkey ziekenhuizen opleveren van volledige ERP-systemen tot aan laboratoria, bed management enzovoorts.

Mobile Healthcare Event

Ja, dus eigenlijk tweeledig, in de eerste plaats willen wij als T-Mobile laten zien dat wij een rol spelen in het veld van ehealth door middel van het bieden van connectiviteit over een platform waardoor onze klanten zeg maar gebruik kunnen maken van hun oplossingen op een manage manier. Dus provisionen op die manier. Daarnaast is het een unieke gelegenheid om de oplossingen te presenteren die wij met onze partners hebben. We gaan daar in ieder geval het platform, het e-health platform presenteren waarin allerlei oplossingen worden geplaatst van onze klanten, en ja, daar willen we eigenlijk groots uitpakken.

 69073-banner-660x130

Mobile Healthcare is hét ontmoetingspunt voor meer dan 500 spelers uit de mhealth value chain. Het Mobile Healthcare event biedt u een overzicht van best-practices van eHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Meer informatie

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Drie eigenschappen van succesvol projectmanagement in de zorg

Het aantal projecten in de zorg groeit gestaag, terwijl de context steeds ingewikkelder wordt. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *