PODCAST: Henia Heller | Coach Opleiding Bedrijfskundig Zorgmanagement

Als coach van de opleiding Bedrijfskundig Zorgmanagement begeleiden we opleidingsdeelnemers bij het leerproces. We helpen de theorie uit de opleiding toe te passen in de eigen werkpraktijk, persoonlijke leerdoelen te bereiken en zich zo te ontwikkelen. Ik ben met mijn collega-coach meerdere ochtenden aanwezig bij de groep om mensen persoonlijk te begeleiden.

Conditietraining voor managers

Wij geven tijdens het traject geen oplossingen, maar we leren mensen om te dealen met de dingen die ze op hun pad vinden als manager. Wij bespreken hoe je in optimale conditie kunt komen om deze problemen aan te pakken. Ook geven we oefeningen mee om in de eigen praktijk mee te oefenen.

Persoonlijke aanpak

Over welke kwaliteiten een zorgmanager zou moeten beschikken?
Dat is heel divers: 1000 managers – 1000 wegen. Managers hebben allemaal een eigen karakter. Maar ook het aantal mensen dat iemand aanstuurt of het aantal jaren ervaring maakt het voor ieder individu anders.
Wij kijken wat iemand persoonlijk nodig heeft. En ook wat iemand aan kan, op dat moment.

Ik vind het heel bijzonder om met mensen te werken die graag willen bijdragen aan de maatschappij. Het is altijd een feestje!\

Beluister de podcast van Henia Heller | Coach Opleiding Bedrijfskundig Zorgmanagement:

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

🎧 Podcast: De sleutels van de leider

Om deuren open te krijgen, moet je weten wat je wil en als je iets …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *