eBook Toetsen en Examineren in het hoger onderwijs

Alle studenten willen een kwalitatief hoogwaardig diploma halen. Het is daarom de taak van hogescholen en universiteiten om deze kwaliteit te kunnen bieden door o.a. een helder en objectief examen- en toetsingsprocedure.

ebook-toetsen-schuineBook Toetsen en Examineren in het hoger onderwijs

In dit eBook krijgt u tips voor toetsen en examineren in het hoger onderwijs. Het eBook bevat daarnaast verdiepende interviews met toetsexperts en achtergrondartikelen over diverse onderwerpen zoals:  verantwoordelijkheden van examencommissies, digitaal toetsen, kwaliteitszorg, toetsbeleid, fraudepreventie en toetsconstructie.

Download en het ebook en maak alvast een stapje in de goede richting voor een hoogwaardig toets- en beoordelingsbeleid op uw onderwijsinstelling!

Download het eBook

Toetsen & Examineren congres en cursussen

Wilt u zich verder verdiepen op het gebied van toetsen & examineren in het hoger onderwijs? Bezoek dan hét jaarlijkse toetscongres voor hogescholen en universiteiten Toetsen & Examineren in het hoger onderwijs. Of volg een van onze cursussen voor examencommissies. Zo leert u de samenwerking binnen uw examencommissie versterken met de Cursus Examencommissie: Verdere versterking van uw samenwerking of bent u op de hoogte van alle actuele wettelijke taken van de examencommissie met de Cursus Taken en verantwoordelijkheden van de examencommissie.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Waardecreatie, de moraal in het bedrijfsleven

Waardecreatie voor een brede groep belangstellenden moet het belangrijkste doel zijn van iedere organisatie, ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *