Home » Onderwijs » Hoger Onderwijs » eBook Toetsen

eBook Toetsen

ebook toetsenVoor het verbeteren van leerrendement en de kwaliteit van onderwijs is toetsen steeds belangrijker. Ook zijn beleid en professionalisering belangrijke pijlers bij toetskwaliteit. Maar welke innovatieve toetsvormen zijn er beschikbaar om studenten adequater te bevragen? Wat zijn goede alternatieven voor klassiek toetsen? Wat zijn de voordelen van digitaal toetsen of openboekexamens? En welke toetsvormen bevorderen het leren?

Wij hebben alle tips en inspiratie m.b.t. innovatief toetsen gebundeld in het mini-eBook Toetsen. Ontdek zelf alles over de toekomst van toetsing en professionaliseer het toetsbeleid binnen uw onderwijsinstelling!

Download het eBook

 

Meer weten over toetsen?

Kom dan naar Next Higher Education! Tijdens dit congres staan de laatste ontwikkelingen (waaronder toetsen) in het hoger onderwijs centraal.
Meer informatie over Next Higher Education

Over sbo

sbo
Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 studiedagen en opleidingen over o.a. ruimtelijke ordening & milieu, bestuur, verkeer & vervoer, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

Bekijk ook

Misschien wel de beste school van Nederland

Eberhard van der Laan noemde het Calvijn College in Amsterdam vlak voor zijn overlijden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *