Podcast: waarom mag jij het congres Toetsen en examineren in het mbo niet missen?

Dat toetsen en examineren een cruciale rol spelen in de kwaliteit van het onderwijs weten we natuurlijk maar hoe we toetsen en examineren vormgeven, wie het ontwikkelt en op welke manier we dat borgen blijft voor veel instellingen een lastig verhaal.

Tijdens het congres Toetsen en Examineren in het mbo ga je in gesprek met professionals van andere onderwijsinstellingen over hoe je de vorm van examinering beter in relatie kunt laten staan met de visie van jouw school en hoe je met toetsen en examens recht doet aan de ontwikkeling van de student. Maar ook recente ontwikkelingen in de samenleving, zoals de snelle ontwikkeling van generatieve AI, vragen om aandacht.

Beluister de podcast van dagvoorzitter Annemieke Bosshardt over het belang van dit congres.


Werk ook mee aan een ontwikkelingsgericht, verantwoord en innovatief toets- en examenlandschap!

Kom op 12 & 13 december naar het congres Toetsen & Examineren in het MBO  en zoek samen met professionals uit het mbo de verbinding tussen onderwijs en examinering, doen en denken, kennis en vakmanschap, borgen en zorgen, wettelijke regels en professionele ruimte, authenticiteit en betrouwbaarheid.

Klik hier voor meer informatie.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

De drie domeinen van de intern begeleider als kwaliteitscoördinator

De beroepsstandaard, en daarmee het functieprofiel, van de intern begeleider is herschreven. Hier zijn verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *