Test gratis uw veranderingsbereidheid, inclusief rapport!

Staat u aan het roer bij vele veranderingen en komt u (in de toekomst) de nodige weerstand tegen? Veranderen willen we allemaal, maar tegelijkertijd is het in de praktijk heel erg moeilijk. Weet u van u zelf hoe u scoort op veranderingsbereidheid?

Wij bieden u een test aan waarmee u dit test. Het invullen kost slechts twee minuten en u kunt direct hierna uw persoonlijke uitslag downloaden en opslaan. De test is geheel gratis én anoniem!

Op 26 en 27 november organiseert SBO voor de 17e keer het Nationaal Hoger Onderwijs Congres. Eén van de thema’s is veranderen en de bereidheid van organisaties daartoe.

Er wordt een overzicht gemaakt met de mate van veranderingsbereidheid van alle respondenten die het NHOC bezoeken. De resultaten van dit onderzoek zullen tijdens het NHOC anoniem gepresenteerd worden.

Doe de gratis test

 


Mogelijk gemaakt door: HFM
Deze test wordt u aangeboden door HFM via HFMtalentindex.

HFMtalentindex is het online assessment platform van HFM dat u de mogelijkheid biedt wetenschappelijke psychologische kennis zelf in huis te halen. Met HFMtalentindex kunt u onder eigen beheer inzicht krijgen in de competenties, persoonlijkheid, drijfveren, capaciteiten van uw mensen: kostenefficiënt, snel, makkelijk in gebruik en objectief.

Over sbo

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert jaarlijks zo’n 200 opleidingen en congressen over o.a. onderwijs, veiligheid, milieu & RO, zorg, bouw & infra en overheid.

Bekijk ook

Hoe helpt een aandachtsfunctionaris om huiselijk geweld te herkennen op school?

“45% van de Nederlandse bevolking heeft ooit te maken gehad met huiselijk geweld. In haast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *